Zoeken naar vanavond voor deze avond misschien meer

Uw zoekactie voor vanavond voor deze avond misschien meer leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Tonger 56 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Genieten van elkaars sapjes
Hou je ook van lekker nat tongzoenen met overvloed aan speeksel? Elkaar wederzijds pijpen, voorvocht proeven, klaarkomen in de mond en met het sperma in de mond tongzoenen. Meer kan, sta voor veel open.  
horny bottem 58 jaar Oost-Vlaanderen - Wichelen
gangbang voor vandaag en weekend
wie er zin in heeft is welkom ,ben bottem in lingerie en sta voor alles open ,pijpen ,slikken geneukt worden ,poppers en meer .Kan vrij ontvangen ,liefst meerderen ,graag slank en -85kg ,heb je andere wensen ,laat maar horen ,reactie met stats en foto is antwoord,heb zin in veel zaad te proeven ,57-172-70-16-onbehaard,travje of koppel eveneens welkom  

gangbang voor vandaag en weekend
Gerre 50 jaar Antwerpen - Antwerpen
Gaysauna
Weet er iemand of de gaysauna spades 4our nog open is in Gent of gaat die niet meer open?  
Duo4trio 41 jaar West-Vlaanderen - Menen
Top 4 fun
Hallo, Wij zijn een koppel: twee mannen, beiden 41 met zin om samen te experimenteren. Wensen hiervoor kennis te maken met een aangename kerel. Zijn niet het datingsapp of het erop-en-erover-en-tot-nooit meer type. Je bent bij grote voorkeur top ingesteld. Uiterlijke is niet belangrijk. We zoeken geen fotomodel. Wel iemand waarmee er een seksuele en eventueel vriendschappelijke klik mee kan zijn. Beter 1 goeie friend with benefits dan x-den scharrels. Ene is slank, 182 bruin broske, blgr ogen, gbbs, top - andere is 183, br haar en ogen, power bottom, niet slank. Hij zuigt gulzig de aan hem aangeboden palen. Lekker keeldiep. We neuken hem beurtelings. Discretie en hygiëne zijn vanzelfsprekend. Wonen in de driehoek Ieper- Kortrijk - Roeselare. Kunnen ontvangen  
Dirk 50 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Wie mag ik straks ik.......
Hallo knappe boy heeft goesting om eens een man te mogen pijpen zij die meer willen moeten het maar vragen.  
Bischierig 37 jaar Antwerpen - Antwerpen
Rukdate
Stats: 37/175/85/15 (beetje struis) Ben op zoek naar iemand JONGER DAN 40 voor een rukdate. We trekken elkaar af, niet meer, niet minder. Geen gezoen, geen gezever. Graag reacties met een foto zodat ik weet welk vlees ik in de kuip krijg. Kan verplaatsen in het Antwerpse, en soms ontvangen.  

Rukdate
gisteren
Blowjobjurgen 25 jaar Antwerpen - Mechelen
Wie ontvangt sevens nog
Wie ontvangt mij sevens nog en kan ik een blowjob komen geven? Ikzelf ben 25, kaal, verzorgde kort getrimde baard, hetero maar oraal-bi. Ik kom binnen, zuig je tot je spuit en ben terug weg, niet meer niet minder. Iemand dat mij kan ontvangen in mechelen, sint-katelijne-waver, duffel, walem, rumst, lier…. Dan hoor ik het graag. Is wel pas voor na 12u.  
dominique 53 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
wie mag ik deze avond pijpen?
wie mag ik deze avond pijpen? Bij voorkeur kom ik langs, ik pijp tot je klaarkomt, indien het klikt mag je me neuken en meer,ik slik en wat ik niet kan inslikken wrijf ik uit over mijn gezicht, ik 1m72, 75 kg, 53j, liefst gent en st amandsberg, moet binnen fietsafstand zijn!!  

wie mag ik deze avond pijpen?
gisteren
Lycraboy 56 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Op zoek naar kerels in lycra
Twee mannen omgeving zijn op zoek naar vaste contacten. Hopen oprecht een aantal mannen te leren kennen niet ouder dan 55 die geregeld kunnen afspreken om wat fun te beleven.57/1m75/90 en 45I1m77/92. Geen fotogedoe, ben dat spelletje meer dan zat. Gewoon daten ! Vanavond kunnen we ontvangen..  
gisteren
Vdb 37 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Kijken terwijl jullie neuken
Ik zou graag 2 mannen in levende lijve zien neuken. Dus zoek een top en bottom die niet verlegen zijn en een toeschouwer willen. De bottom wordt geneukt, ik kijk, en trek me mss af, meer niet. Ben zelf vrij knappe slanke man die goed voorzien is.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10